Elk Kind Een Bal

Danique Trooster

( Member of team: Hogeschool van Amsterdam )

Raised

320
106% reached of my target amount €300

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn actiepagina.

Mijn naam is Danique Trooster, handbalster bij Werder Bremen en student aan de Johan Cruyff Academy in Amsterdam. Door mijn leven als topsporter is beweging niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse ritme. Als kind heb ik altijd de mogelijkheid gehad om te kunnen sporten. Hier ben ik ontzettend dankbaar voor, maar helaas is dit niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Dit maakt me verdrietig en ik vind dat het hoog tijd is om hier iets aan te doen! Beweging moet voor ieder kind mogelijk zijn en daarom zet ik mij de komende weken in voor het project Elk Kind Een Bal voor de Johan Cruyff Foundation.  

Wat houdt het project Elk Kind Een Bal in?

Voor elke €100,- die er wordt opgehaald, worden er vijf ballen beschikbaar gesteld in de Cruyff Courts (voetbalveldjes) over de hele wereld. Deze ballen bieden kinderen de kans om in beweging te komen, vriendjes te maken en om hun persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. 

Zullen we samen een glimlach toveren op het gezicht van vele kinderen? Doneren kan via de onderstaande link, iedere donatie is van harte welkom!

Heeft u een vraag of opmerking? U kunt me altijd bereiken via danique.trooster@hva.nl