Op Maandag 24 Juni 2024 mijn haar eraf laten scheren met Tondeuse als steun aan vriendin, familie wie haar dochter acute Leukemie heeft gekregen, alle andere kinderen die ziek zijn!

27 juni 2024 14:14

Waarom ik dit doe omdat ik heel veel mensen verloren heb door de ziekte Kanker en kinderen ken wie het hebben!

Ook door ALS en Carona overleden of blijvende schade hebben over gehouden, ook MS niet te vergeten ook een verschrikelijke slopende ziekte ect,

Net als de Q koorts wordt je uitgrzonden door het Nederlandse leger naar Afrika loop je deze ziekte op, of bij het Nederandse leger andere ziektes op zoals Kanker!

Ik kom op voor anderen!

Ik blijf vechten voor recht en tegen onrecht!

Sommigen vragen wel eens waarom doe je dat, verspilde energie is hun antwoord!

Het zit in mijn bloed en mentaliteit en instelling, zie ook op mijn Instagrampagina lageschaarfrank of google op mijn naam. Kan niet stil zitten en niks doen hier tegen!

Belofte maakt schuld!

Gezond zijn is niet in geld uit te drukken, geld maakt niet gelukkig!

Heb zelf nog weinig vertrouwen in Volwassen mens wie in de Zorg werken, na mijn revalidatie dat komt omdat ze het beter weten dan ik omdat je in de rolstoel zit. Wordt je niet serieus genomen ze denken gelijk dat je geen gezond verstand hebt! Of ze aaien je over je hoofd kleinerend gedrag!

Als je een goede conditie hebt dan heb je geen pillen nodig om uren en nacht te feesten. Ga sporten en bewegen, wandelen of fietsen in de vrije natuur. Laat geen rotzooi achter of brandende peuken etc. ter voorkoming vaan brand.

Respect.
Heb Respect voor de ander.

Geniet van het leven voor sommigen is het maar voor even!

Als je iets voor een ander kunt doen, dan moet je dat doen.