The Company Cup 2021: haal namens SUR geld op voor het goede doel!

Sports Unlimited Retail

( Member of team: PLAN14 Company Cup )

Raised

750
37% reached of my target amount €2,000

Namens het Johan Cruyff Institute en in samenwerking met de Culture Club van Perry Sport organiseren wij: The Company Cup 2021. Door de huidige gezondheidssituatie in Nederland kunnen we slechts gedeeltelijk open bij Perry Sport en Aktiesport, waarbij veel werknemers vanaf thuis moeten werken en zitten. Het verplichte thuiszitten en de dichte sportscholen zijn niet bepaald een motivatie om te gaan sporten. Met de Company Cup heb jij een reden om het huis te verlaten en sportief te doen, waarmee je ook nog eens het goede doel steunt in deze moeilijke tijd!

Op 27 maart 2021 probeer jij namelijk namens Sports Unlimited Retail zoveel mogelijk kilometers te fietsen, te hardlopen of te wandelen. Dit wordt allemaal via Strava, de bekende hardloopapp, bijgehouden. Jij wordt in een speciaal aangemaakte SUR Strava groep gezet, waarbij je tegen je collega’s én andere bedrijven strijdt. De eerste 20 aanmeldingen winnen een T-shirt, de hardloper en fietser met de meeste kilometers winnen een cadeaubon van Perry Sport. Om mee te kunnen doen, doneer je 15 euro. Deze donatie gaat rechtstreeks naar de goede doelen waarmee wij samenwerken:

  • Bas van de Goor Foundation;
  • Esther Vergeer Foundation;
  • Krajicek Foundation;
  • Mentelity Foundation;
  • Only Friends;
  • Johan Cruyff Foundation.

 Je vraagt je misschien af waarom je hieraan mee zou doen. Daarvoor zijn in deze onzekere tijd genoeg redenen:

  • Door deel te nemen, doneer jij rechtstreeks 15 euro aan een van de bovengenoemde goede doelen. Hiermee help jij de kwetsbaardere mensen in deze moeilijke tijd, want samen staan we sterk.
  • Jij houdt jezelf in beweging en hebt een reden om tijdens het thuiswerken een frisse neus te halen in de buitenlucht. Des te mooier is dat je hiermee ook nog eens andere mensen kan helpen!
  • De eerste 20 aanmeldingen krijgen een T-shirt, terwijl de hardloper en fietser met de meeste kilometers binnen SUR een cadeaubon van Perry Sport winnen.

Het zou enorm tof zijn als we dit evenement met zoveel mogelijk Perryianen en Aktiesporters groot kunnen maken, dus daag je collega’s zoveel mogelijk uit en tag ze!

Ik zie jullie op de 27ste van maart!

Ivan Spijkstra

Sales Expert Kalverstraat