Weer een week verder, tussenstand: ruim €1700,-

09 maart 2022 16:00

Week 4

Vorige week vrijdag behaalde ik mijn eerste doel van €1400,- en heb ik dit doel bijgesteld tot €2500,-. Op dit moment staat de teller op ruim €1700,- en met nog 3 weken te gaan heb ik er alle vertrouwen in dat ook het nieuwe doel behaald kan worden!

Ook deze week heb ik met een aantal bedrijven gesproken waaruit nieuwe samenwerkingen en donaties zijn uitgekomen. Aan het begin van de week heeft het advocatenkantoor Berntsen Mulder Advocaten één bal gedoneerd aan dit project. Door deze bijdrage worden er weer 5 ballen gedoneerd aan een van de 280 Cruyff Courts in de wereld waardoor er 5 kinderen in beweging kunnen komen. 

Een andere onderneming die één bal heeft gedoneerd is Vlak Management Consultancy BV. Door de bijdrage van dit bedrijf, wat zich onder andere bezig houdt met advies geven over de digitale en technogische kant van bedrijven, kunnen er weer 5 kinderen in beweging komen en in aanraking komen met sport. 

Bouwcenter Goedhart, gespecialiseerd in bouwmaterialen, heeft in de afgelopen week het Project Elk Kind Een Bal gesponsord met een bijdrage van twee ballen! Hierdoor worden er 10 ballen gedoneerd aan een van de Cruyff Courts waardoor er 10 kinderen in beweging kunnen komen. 

Daarnaast hebben er ook individuele donateurs hun steentje in de afgelopen week bijgedragen, deze groep wil ik naast de eerdergenoemde bedrijven ook bedanken voor hun donatie. 

Op naar volgende week, ik heb er alle vertrouwen in dat we stap voor stap steeds dichter bij het doel van de €2500,- kunnen komen!

Twan van Rijn