We zijn er bijna !

16 March 2022 16:06

Week 5

Een week geleden sloot ik mijn blog af met de volgende zin: "Op naar volgende week, ik heb er alle vertrouwen in dat we stap voor stap steeds dichter bij het doel van de €2500,- kunnen komen!"

Als ik nu kijk naar de teller die al op €2370,- staat, kan ik de conclusie trekken dat we heel dicht bij het doel van de €2500,- zijn gekomen. Ook in de 5e week van deze actie zijn er nog veel donaties binnengekomen en het doel ligt nu binnen handbereik. 

In de afgelopen week heb ik ook weer, net als in voorgaande weken, contact gehad met bedrijven en hier zijn een aantal sponsoren uit voortgekomen. Aan het begin van deze week heeft BEKO Technologies B.V. twee ballen gedoneerd aan dit project, waardoor er 10 ballen gedoneerd zullen worden aan de Cruyff Courts en er dus 10 kinderen in aanraking kunnen komen met sport en bewegen. Dit bedrijf legt zelf ieder jaar één voetbalcourt aan in Nederland en zij vinden dat de jeugd meer moet gaan bewegen. Het project Elk Kind Een Bal wilt dit ook graag en daarom heeft BEKO Technologies B.V. zijn steentje bijgedragen.

Ik heb deze week ook gesproken met Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars, zij steunen dit project met twee ballen. Door de donatie van deze makelaar uit Alphen aan den Rijn, kunnen er weer 10 kinderen in aanraking komen met sporten en bewegen. 

Tromp Heftrucks B.V. heeft in de afgelopen week ook het project Elk Kind Een Bal gesteund met een bijdrage van één bal, door hen kunnen er 5 kinderen in aanraking komen met sporten en bewegen. Volgens Tromp Heftrucks B.V. moet iedereen de mogelijkheid hebben om te kunnen sporten want volgens hen is sporten gezond en verbindend, daar sta ik uiteraard achter. 

Ook Kluthe Benelux B.V. (leverancier, producent en ontwikkelaar van chemische producten) heeft aan deze actie bijgedragen met het doneren van één bal, door deze donatie kunnen er weer 5 kinderen in beweging komen op de Cruyff Courts. 

Alle bedrijven die in de afgelopen week hebben bijgedragen aan dit project: bedankt! Ook alle andere donateurs wil ik bedanken, alle bijdragen helpen en elke donatie brengt ons dichter bij het doel van €2500,-.

Met nog twee weken te gaan, ben ik ervan overtuigd dat de grens van €2500,- doorbroken zal worden. We zijn nu erg dichtbij en het gaat zeker lukken! 

Twan van Rijn