Doel bereikt !!!

23 March 2022 16:05

Week 6

€2840,- !!!

Mijn doel van €2500.- is behaald en daar ben ik ontzettend blij mee. Voor de start van dit project ging ik voor een bedrag van €1400.-, dit heb ik overtroffen met ruim het dubbele! Hier ben ik trots op en wil ik iedereen voor bedanken.

In de afgelopen week heb ik met een drietal bedrijven contact gehad en deze hebben een donatie aan dit project gedaan. Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs heeft dit project gesteund met een bijdrage van één bal, door hen kunnen er 5 kinderen in beweging komen.

Ook heeft Distincto Design, gespecialiseerd in grafische vormgeving, een donatie aan het project Elk Kind Een Bal gedaan. Dit bedrijf heeft één bal gedoneerd, hierdoor worden er weer 5 ballen gedoneerd aan de Cruyff Courts.

Met een bedrag van €250.- heeft mijn oude school, het Groene Hart Lyceum, twee en een halve bal gedoneerd aan dit project. Dit bedrag is in de coronaperiode opgebouwd met de verkoop van mondkapjes op deze middelbare school. Het bestuur van de school wilde dit bedrag schenken aan een goed doel en daarvoor hebben ze het project Elk Kind Een Bal gekozen. Leuk dat mijn oude school zo enthousiast reageerde op deze actie en hier graag aan mee wilde werken.

Verder wil ik de overige donateurs bedanken voor hun bijdragen in de afgelopen week. Zonder hen was dit mooie bedrag nooit tot stand gekomen.

Mijn doel is bereikt en het project loopt richting zijn einde. Alle bedrijven en donateurs van de afgelopen weken wil ik graag nogmaals bedanken. Jullie hebben dit project tot een succes gemaakt, €2840.- is een onwijs mooi bedrag!

Twan van Rijn