Voor bedrijven

 

Bedrijf in actie voor de Cruyff Foundation

 

Ook jouw bedrijf kan iets betekenen voor de Johan Cruyff Foundation. Organiseer een klein kansspel, feest, diner of ga sportief aan de slag. Op die manier kunnen we samen nóg meer kinderen de ruimte geven om te sporten en bewegen! Een eigen actie bedenken kan natuurlijk ook.

Uiteraard staan wij er voor open om jullie mee te denken over een actie. Als je er niet uitkomt, kun je contact met ons opnemen. 

Ook kunnen wij als Cruyff Foundation een kickoff komen geven. Neem via de knop onderaan contact met ons op, dan maken we een afspraak. Wij komen vertellen over de Cruyff Foundation en gaan met jullie in gesprek hoe jullie het beste in actie kunnen komen.

Willen jullie je structureel inzetten om kinderen meer ruimte om te bewegen te geven? Word Business Friend!

Vraag een kickoff aan

 

Stappenplan

 

Top dat jullie in actie komen! Benieuwd hoe de actie een succes wordt? Volg het stappenplan!

 

STAP 1
Wat is je streefbedrag?
Bepaal met je collega's het streefbedrag wat jullie willen ophalen. Overleg wie jullie gaan benaderen en welke acties jullie daarvoor gaan organiseren. 
STAP 2
Profiel
Ga naar het actieplatform op de site en schrijf je in als bedrijf (klik hier). Door je in te schrijven krijg je een eigen actiepagina. 
STAP 3
Sponsor jezelf
Een goed voorbeeld doet volgen. Doneer als werknemer een klein bedrag en laat zien dat jullie er echt voor gaan!

 

STAP 4
Deel nu!
Zorg dat iedereen jullie actie kan zien en volgen. Deel het op al jullie social media kanalen en zorg dat de actie zich verspreid over het net. 

STAP 5
Wat heb je nodig?
Heb je bepaalde handreikingen nodig? Neem contact met ons op! We denken graag met je mee!

STAP 6
Kom in actie!

 Organiseer een actie en haal zoveel mogelijk geld op! Kijk voor inspiratie rond bij andere acties op het actieplatform!

STAP 7
Bedank je sponsors
Bedank alle sponsors. Geef bijvoorbeeld als tegenprestatie een klein presentje: bedank ze via social media.

STAP 8
Deel nu!

Laat nu jouw sponsorteller stijgen.
 

Is vitaliteit een belangrijk begrip binnen jullie bedrijf? Kom dan met je collega's in actie voor de Johan Cruyff Foundation en draag bij aan onze impact! Dit kan op heel veel verschillende manieren.

Hebben jullie een hardloop- of fietsclubje met collega's? Of gaan jullie met groepje meedoen aan een bootcamp of colorrun? Elke activiteit is er een waarvoor je je kunt laten sponsoren! Maak een actie op het actieplatform aan en laat je sponsoren door collega's, vrienden, familie en bekenden!

Willen jullie meedoen aan een sportief evenement? Kijk hier voor inspiratie voor evenementen!

Start een actie!

Vraag een kickoff aan!

Met je collega's in actie komen werkt verbindend en al helemaal als je hiermee ook nog ruimte voor kinderen creëert om te bewegen. Er zijn ontzettend veel manieren om in actie te komen voor de Johan Cruyff Foundation. Heb je zelf een leuk idee voor een leuke actie, start hem dan via onderstaande knop!

Start een actie die goed bij uw bedrijf past, zo draagt het verhuisbedrijf Atlas International Movers 5 euro af bij elke verhuizing die ze doen.
Wil je een keer met ons sparren over een passende actie? Neem dan hier contact met ons op.

Start een actie

Vraag een kickoff aan!