Win jouw eigen Johan Cruijff ArenA!

Nog te gaan

Sinds de Amerikaan David Resnik in Amsterdam is geweest en een bezoek heeft gebracht aan een wedstrijd van  Ajax, is hij groot fan van de club. Dit bracht de student Architectuur op het idee om de Johan Cruijff ArenA na te maken als maquette, zijn grote hobby.

Het heeft heel wat uren gekost, maar het eindresultaat mag er zijn! Er is over elk detail nagedacht: Johan Cruijff op de grote schermen, de stadionverlichting en het dak dat open en dicht kan. 

Maak kans om deze maquette te winnen!
Wil jij jouw eigen Johan Cruijff ArenA om thuis mee te kunnen pronken? Nou... dat kan! David stelt de maquette namelijk ter beschikking om een mooie donatie op te halen voor de Johan Cruyff Foundation, waarmee meer kinderen de ruimte krijgen om te kunnen sporten en bewegen.

De actie duurt 30 dagen, waarin iedereen de mogelijkheid krijgt om een donatie van €10 te doen via deze actiepagina. Na 30 dagen wordt er onder alle donateurs een winnaar getrokken die deze fantastische maquette in ontvangst mag nemen! 

Hoe werkt het?
Met iedere €10,- die je doneert, maak je kans om de maquette te winnen. Doneer je bijvoorbeeld €30? Dan ding jij drie keer mee bij het trekken van de winnaar. 
Voor een donatie van €50,- geldt een speciale actie. Donateurs van €50,- worden namelijk niet vijf, maar zes keer meegerekend met hun naam. Nog meer kans om te winnen dus!

Na jouw donatie ontvang je een automatische bevestigingsmail. De actie duurt 30 dagen, daarna maken we de winnaar bekend en zullen we contact met de winnaar opnemen.