Hardloopteam Johan Cruyff College

Hardloopclinic Vondelpark
from € 100 (30%)

Wij zijn 4 studenten van het Johan Cruyff College in Amsterdam en wij organiseren dit jaar een hardloop clinic om geld op te halen voor de Johan Cruyff Foundation. De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen, overal ter wereld en zij focussen zich daarbij op kwetsbare kinderen. Met hun sportprojecten voor kinderen met een beperking, hun Cruyff Courts en hun Schoolpleinen14 geven ze deze kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om zich te ontwikkelen.

Als topsporters weten wij als geen ander hoe leuk en gezond sporten is. De clinic wordt geleid door Alae Eabdenbitsen. Hij is een hardlooptalent en hij sport en traint elke dag hard voor zijn toernooien. Onder zijn leiding worden de warming up, conditieoefeningen en rek- en strekoefeningen uitgevoerd. De clinic vind plaats op 2 April, de aanvang is 18:30 in het Vondelpark

Help ons ons doel te bereiken en doneer vandaag nog!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 30 05-04-2019 | 11:07 Goeie training. Dank.